Sladkobolná chvíle u plotu obory

Sladkobolná chvíle u plotu obory

Anotace: Večerem se snášejí noční touhy...

Tiše se hýbe
v sálavé dlani,
tepání tklivé
po milování.

Zrosená okna
rozteklé obzory,
vykreslí oka
do plotu obory.

Mlčky tě drtím
něhovou sítí,
laň nadosmrti
nekličkující.

Lovecké zbraně
zraněny tají,
tvé oči v autě
v mých zhasínají.

V záhybech klína
snídat mé chtění,
nebýváš jiná,
než horké snění.

Tiše se hýbe
v sálavé dlani,
tepání tklivé
po milování.
Autor Taog, 09.08.2007
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Dota Slunská, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) Jen a jen souhlasit..

10.08.2007 22:03:00 | Traci

Ano, není co dodat...

09.08.2007 23:27:00 | Bíša

Krasna,co vic rict..

09.08.2007 23:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí