Padavka

Padavka

Anotace: (někdy taková padavka je sadká,ale bacha na červíky!):-)))))))))

Sbírám shnilá slova padavky,
jaké máš na mě požadavky?
Co nesmím a co smím?
Chci být tvé světlo,
ne jen stín...
Můžu Tě mít,milovat se
ne s tebou žít a radovat se
Nechci být tvá soletka
přelomená ,,vejpůl"
cos k vínu sis dal
málo si dával
a mnoho bral
Chci být sůl nad zlato z pohádky
a jak tak na to koukám
připadám si jako padavka
z tvé rajské zahrádky...
Autor laura3, 10.08.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí