negativy

negativy

Anotace: někdy je dobré udělat si pořádek ve starých fotkách...

Vyletěl ptáček
a z mých úsměvů
zbyly jen negativy
Chomáček ptačích peří
lehtá do mých vteřin.
Těžko už věřit.
Pocity viny uklidnil čas
cit zůstal černobílý
Tvůj hlas
rozdělil nás na dva díly
Naladím ho na ,,mono"
To bude ,,vono"
Vyletěl ptáček
a makový panáček
sype máček pod víčka
dobrou noc
zhasla svíčka
už toho bylo dost,
vzpomínka okatá
jak plamínek zabliká
Vyletěl ptáček
jízda bez dopravních značek
probudil mě strach
sfoukávám prach
můj život v ustalovači
slzy smáčí....
Za sebou vláčí
Lásku.
Autor laura3, 10.08.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to láska a hvězdný prach
usadil se Ti na řasách
a přinesl za víčka sen
Tobě jen

10.08.2007 08:38:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí