V kavárně Čas

V kavárně Čas

Anotace: Báseň věnovaná schůzce v kavárně čas.

Přišla za mnou víla,
kterou si má duše oblíbila.
Přišla kupodivu včas,
na schůzku do kavárny Čas.

Smočila rty jen trošičku,
kávou v porcelánovém hrníčku.
Dívá se mi do očí,
dokud se i mé rty nesmočí.

Mou ruku pak vzala do svých dlaní,
a povídá mi o svítání.
Jak víly rády tančí
a co to všechno značí.

Přišla za mnou víla,
kterou si má duše oblíbila.
Zamávala svou hebkou dlaní,
že tu mám zas někdy počkat na ní.
Autor Ladžik, 09.05.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí