Vztah nevztah

Vztah nevztah

Anotace: Pro Kenny, aby už ze všeho byla venku.

"Víš.. nebo nevíš??
Mrsk bičem, jestli ano!
Stále jenom hloupě civíš,
ty drzá, hnusná krávo!"

/To řve mi v uších,
tluče srdce.
Co uslyším ze slov dalších?
Já nechci slyšet více!!!/

"Ukliď mi komoru!
Utři prach v bytě!
Sadoma Gomora!
Jak já nenávidím tě!!"

/Zrychleně dýchám,
žaludek stoupá.
Všechno se mi v hlavě míchá.
Má duše se rozlítostěná se koupá./

"Jsi divná.. a taky ničemná,
šup, prásk!!!"
/Já ležím dole zmámená,
zlomeniny po těle./

Dnes to bude rok,
co se tvrdě léčím..
Byla jsem otrok,
teď dostávám se z křečí.
Autor Thesssinka, 10.08.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc pěkná..

13.08.2007 09:10:00 | Nemůžu zapomenout

Je moc hezka...

12.08.2007 10:00:00 | carodejka

ty jo..me se to libi..jak je to drsny..to s tou kravou..nejak me to..ja nevim..proste dobry...!!

10.08.2007 21:31:00 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí