rozfoukal jsi to, co jsme stavili

rozfoukal jsi to, co jsme stavili

Anotace: ..

Utíkám ulicí, míjím tvou tvář,
zavírám oči, otvírám snář.
chtěla bych zapomenout, nesundám prstýnek,
zase jsem tam, můj uplakaný kamínek..

Pláču a on hltá mé slzy,
musím se srovnat, už brzy..
přejíždím prsty, co tak dobře znám,
Nevracej se prosím, kde Tě mám..

Hádám se sama se sebou, otvírám dveře,
nepujdu za tebou, vidím tě při nevěře..
zmrazils mi sdrce, prave mi puklo,
jsem dablem beze slov, svetem je peklo..

Zabils me, odpouštím, vím, tak už jdi,
čeho se dopouštím, na tmavý zdi..
Autor forever, 11.08.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příliš smutné...

12.08.2007 19:51:00 | zzlatý

utekly mi, jsem zvykla z icq, promin..

12.08.2007 02:57:00 | forever

Moc pěkný, zajímavě napsaný..

11.08.2007 22:09:00 | Miss_Andie

Pěkná básníčka, ale kam se ti vytratily háčky a čárky?

11.08.2007 19:40:00 | čertíček24

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí