Kvůli nám

Kvůli nám

Anotace: tuhle básničku sem napsala pro svýho přítele...nikdy sem nepoznala nikoho jako je on....

Lásko já,
chci říct pár vět,
jak nejkrásněji se dá
že nám patří svět.

Slunce vyjde ráno
nám do dlaní darovat,
to co je již dávno psáno,
že budeme se milovat.

Měsíc nocí vysoko pluje
a kvůli nám stříbrem svým
na hvězdné nebe namaluje
že nikoho jiného v srdci nenosím.

Vítr co začne vát
bude šeptat navždy naše jména
a do ticha šepotat
že přání budou vyplněna.

Miluji Tě řeknou moje ústa
a i kdyby byla ze mě pustá
nevezmou nikdy zpět
že pro nás otáčí se svět.
Autor Endy, 11.08.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž se kolem vás svět nepřestane točit... hup a můžete na to skočit :O)))

11.08.2007 14:30:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí