Nedoufej, věř!

Nedoufej, věř!

Anotace: při poslechu písně od SUM41 Angels with dirty faces. A ten konec.. možná někdo pochopí:) jednou, snad

Pomalu kráčím loukou, lesem,
kde se skrýváš? A vůbec, kde jsem?
Teď mě nesmíš opustit,
a už vůbec ne nechat,
musíš mé srdce z trnů neštěstí vyprostit,
a ani já nechci spěchat.

Víš ty vůbec co pro mě znamenáš?
Co jsi v mém srcdi zanechal a jednou zanecháš?
Já jen doufala,
že mi dáš sílu žít,
a teď vím, že doufat nechci,
že musím věřit,
v to pro co jsem žila.

Žila jsem pro život,
ale teď, teď žiju pro slova tvý,
já ti jenom chci říct, lásko,
že tě miluju a neopustim.

Já věřím, že řekneš Ne.
Autor Vell, 11.08.2007
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí