Víkendová

Víkendová

Anotace: ---

Pracovní týden je za námi,
můžem si hodit nohy na stůl,
zaklonit hlavu, nebe s hvězdami
očistí duši od marastu.

Páteční večer a měsíc praží,
vzpomínám spánku na prahu,
oceán s krásnou pláží,
na Mléčnou hledíme na dráhu.

Páteční večer, život začíná,
hvězdy se nad hlavou blyští,
z víkendu holá pustina,
o kousek jenom blíž ti.
Autor Maly_Al, 11.08.2007
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,poněkud posmutnělá.
Dnes je opět pátek
s pustiny si vyjdi ven
nalaď úsměv na tvář
kolem sebe se dívej.
Někde tvé štěstí se motá
musíš k němu jíti blíž,
když budeš doma spáti
tak ho nikdy nespatříš.

31.08.2007 10:07:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí