Prošeptávání

Prošeptávání

Anotace: ...a nekamenujte, jestli jste nezažili...

Sbírka: Otevřu Ti, Tvá Sezam...

Uchem se do Tebe prošeptat
Tvým uchem, mými rty.
Bez slávy, bez lidí, bez myrty.
Do očí vnikat si nestydatě,
objímat od hlavy až k patě.
Lákat se. A což si zašeptat?
O létě, o slunci, o horkosti...
Rty už ví a dlaně také!
Pijem se, anebo saké?
Mým uchem, tvými rty!
Bez slávy, bez lidí, bez myrty
hýčkaná v prošeptanosti..
Autor Mirka Hedbávná, 11.08.2007
Přečteno 624x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš hezký autoportrét...

21.08.2007 09:35:00 | stupid genius

to je neskutečně nádherné....!

11.08.2007 19:46:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí