Andílek

Andílek

Anotace: Tohle je pro mě hodně silná a osobní básnička... a i kdyby se nikomu nelíbila, tak pro mě bude asi pořád moje báseň č. 1 ;)

Proč roníš slzy, andílku maličký?
Smáčíš své tváře bledé
Rudé vlasy neposedné
Co tě zase mrzí, andílku maličký?

Trápí mě svět a v něm on
Necítíš jak mi bodá do srdce?
Ale asi je to tak správné
Má láska chutnat tak trpce?

Zase ti ubližují, andílku maličký
Trhají ti křídla, krvácíš
A neříkej že to nebolí
Já vím, ty všechno přetrpíš, andílku maličký

Mám ho ráda a on mě
Opravdu? A proto tě stále jen zraňuje?
Tohle nikdy nepochopíš! To je mé poslání
Ach andílku, ty jsi tak naivní...

Řízla ses do ruky, andílku maličký
Krev stéká po bílém zápěstí
Tvé oči jsou jako knihy
Plné snění a bolesti

Proč jsi to udělala, andílku maličký?
To neodplaví tvou bolest
Na tvé rty rudé už tě nepolíbí
To bude tvůj trest

Bledneš a ztrácíš se, andílku maličký
Proč ti to provedli, proč?!
Nevinnost odplouvá jako vody kapičky
Rozplynou se v moři a bude další zlost

Přišel a bere tě za ruku, andílku maličký
Tak už jsi šťastná?
Kéž by nebylo na srdci té jizvičky
Zabíjí tě, andílku maličký...
Autor Nessy, 11.08.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsané, líbí...

13.08.2007 09:38:00 | Nemůžu zapomenout

strašně jemné a krásňoučké a přesto plné bolesti.. Andílkovi rozumím nějak moc.. =((

11.08.2007 22:06:00 | Miss_Andie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí