Hvězda

Hvězda

Anotace: ......

Je večer, jasné nebe plné hvězd,
a já přemýšlím.
Je tam někde i moje hvězda?
Ví o mně?
Chtěla bych ji mít u sebe.
Jde to?
Mít ji tu a být šťastná.
Radost, smích i pláč, to je má hvězda.
Je přesně taková, jakou si ji představuji?
Snad, doufám.
Vím, že ji nikdy nebudu mít.
Nikdy, nikdy...Prostě ne
Stesk, smutek, lítost, to jsem já.
Také jsem hvězda, ale vzdálená.
Ty ji nevidíš, nevíš o ní.
Škoda, být alespoň jeden večer vedle
té jasné hvězdy, co tolik září!
To by bylo víc než štěstí.
Jen ti chci říct:
To ty jsi ta hvězda, o které právě sním...
Autor Dity, 11.08.2007
Přečteno 540x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí