Pro něho a pro Tebe

Pro něho a pro Tebe

Anotace: Jedna z mála mých veselých básní... :)

Nechci být uvězněná ve své rakvi
Stírat černé slzy
A i když se smutek v srdci zaskví
Já to nevzdám!
Zase chci žít a cítit radost
Nestarat se o čas
Možná že na sebe budu mít zlost
Však už se chystám zamykat
Dveře na sto západů
Nepustím ho nikdy ven
Už toho bylo dost!
Nechci aby mi někdy brečel u kolenou
A prosil mě o odpuštění
Zapomenu na to s jakou něhou
Jsem k němu přibližovala rty.
Bože, jak jsem mohla byt tak naivní?
Poslouchat jeho lži
A říkat si jak jsou druzí protivní.
Nebudu mít slitování a pošlu ho do háje
Víc už mi naději nezlomí
A srdce nerozkráje.
Slyším ze prý jsem jiná
Ale lidi, to se vám jen zdá
Jen se mi bez něho volněji dýchá
A slunce zas vychází
No jo, to už jsem já.
Pst, nemluv, neruš má slova
Chci ti jen říct, že teď už to vím
Chci byt po tvém boku
Bez něho a navždy
Ne, neptej se mě jestli tě miluju
Nedočkáš se odpovědi
Musí ti stačit že děkuju
Bohu ze jsi se mnou tady
Pojď a vezmi mě za ruku
Zahodíme spolu klíč od těch dveří
A už tě nepustím, toho se neboj hochu
Teď jsi můj a budu šťastna...
Autor Nessy, 11.08.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jooo hezký...jenom to občas moc nejde do sebe..ale jinak se mi to líbí..je to taková správně přemýšlecí básnička..a tak to má bejt..:)

11.08.2007 21:07:00 | lucánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí