Má nejhlubší vráska

Má nejhlubší vráska

Anotace: můžete rozkázat srdci???

Milovala jsem? Miluju?
Pořád si jen slibuju,
že musím už teď
na tebe zapomenout.

Srdci to neschvaluju,
přesto si však maluju
prstem na zeď
tvoje jméno.

Chci tě! Nesmím tě chtít.
Nesnáším.
Musím tě mít.

Zakazuji si snít.
Nevydržím.
Snad na věky bdít.

Tohle je zbytečné,
ty hledáš jinde lásku.
Tvé chování netečné
dokazuje,
že budu mít navždy na čele vrásku.
Autor Mag Dí, 30.08.2004
Přečteno 794x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí