Útěk duše

Útěk duše

Anotace: Smutek, žal či bolest snad? Kdopak to ví? Můj soukromý kat...jméno neznám jen tu je, nechci ho! Ale vždy silnější je...

Útěk duše

Slzy ji stékají po tváři,
kdypak se její duše rozzáři.
V temné noci utíká,
na srázi si kotník vymyká,
padá k zemi...

Její tvář už nikde není...

Zapomeňte v temné noci,
na ženu, které nejde už pomoci.
Holubice vzlétla k výšinám, bolesti sbohem...
já už Tě nechci nosit dál!

Teď dívám se na tělo, které tam v trávě leželo.
Spanilá dívka nehybně leží,
už nikdy nebude usměvavá a ztěží jen,
pohlédne do očí Tvých,
kdy vždycky rozzáři se s láskou úsměv
na rtech Tvých...
Autor meggen, 13.08.2007
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí