První pohled

První pohled

Anotace: Jeden pohled - samá láska..

Jeden pohled - samá láska, okolí nehraje roli,
ač sejde mi z očí, z mysli nic a srdce bolí.

Vidím ji blízko mně stát, ale je tak v dáli.
snad oba jsme v tom okamžiku lásku přijali.

Nedokážu. Zeptat se "Jak se ti daří?"
Jemně ji pohladit a políbit ji na tváři.

Jenom sen.

Nedokážu. Zeptat se "Zajdem si do kina?"
Odvahu k těm pár slovům hledám u vína.

Snad špatný den.

Dnes odzvonilo hrám na lásku
potkal jsem zlatovlásku
Jeden pohled - hluboké souznění.

Osud mně potrestal či odměnil?
Autor Gazda, 13.08.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí