Budu tě... milovat?

Budu tě... milovat?

Anotace: ...

Budu tě hladit,
*Až vyhladíš mě docela…
Ne, to se přeci nedělá…

Budu tě hladit…
Budu tě líbat…
Budu tě…
*Milovat?
Ne, to neříkej, to se přeci nedělá…

Budu tě chápat,
Budu tě ctít,
Budu tě v srdci i v hlavě mít…
Budu tě…
*Milovat?
Ne, to neříkej, víš, že to se nedělá…
..............asi...
Autor Temeraire, 13.08.2007
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Little_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí