Víš ty vůbec?

Víš ty vůbec?

Anotace: všichni, není myšleno jako všichni... však pochopíte

víš,mám strach,
že se ztratím ve vlnách.
Ve vlnách tvojí lásky,
kterých se tak bojím.

Víš, bojím se psát,
ty slova, nemohu spát.
Nemohu vidět tvoje zkurvený krásky,
kvuli kterým vůbec nejím.

Víš, přestávám věřit,
že od srdce začne láskou sněžit.
A že začne padat déšť,
ve kterým bych tě mohla líbat.

Víš, už ani nechci doufat,
že budeš do mích očí koukat.
A moje srdce bolestí křičí,
jak zbyčované tisíci biči.

Však co nadělám,
všichni kluci sou děvkaři,
a holky kurvy...
Tak to má bejt ne?
O to de ne?

VÍŠ???

/Ale stejně tě budu milovat/
Autor Vell, 13.08.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj dobře vystižená realita..

14.08.2007 18:48:00 | Miss_Andie

moc hezká, líbí se mi ten konec..

14.08.2007 11:16:00 | Nemůžu zapomenout

myslim, ze mame stejnej nazor... ohledne kluku a holek... a toho jednoho kluka...

13.08.2007 21:57:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí