Kouzelník

Kouzelník

Anotace: jen taková myšlenka..čekám na komentáře...:Ddíky moc

Tvůj úsměv umí vykouzlit ten můj
..byť nejsi kouzelník..
umíš pohledem pohladit, jsi prostě svůj
..a já chci být tvoje...

kouzlíš, aniž by ses kouzla učil
..směješ se..
hladíš, aniž bys vůbec tušil
..že zbožňuji tě..

jsi prostě můj učitel
..co učí mě lásky..

mé srdce bije pro to tvoje
..tak divoce..
ty miluješ mě a přesto nedáš mi to svoje
..zranil ses..

vím, že důvěřovat je těžké
..a že láska bolí..
ale vyslovit ta dvě slova je tak..hezké
..to za to přece stojí..

já vyslovit se je nebojím
..miluji tě..
přesto však počkám, postojím
..zbožňuji tě..

počkám, až vstoupí do tvé mysli
..a ty konečně je vyslovíš..
počkám, a to mi přinese velké zisky
.. ty za to stojíš..

pak řekneš ty dvě slova
..jako ve snu pronesená..
já budu je chtít poslouchat znova
..budu asi láskou zaslepená..
....a ráda...
.. ,, miluji Tě"...
Autor Barbie_Incident, 13.08.2007
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

24.08.2007 23:07:00 | Bíša

Kouzli dal ma mila ...

20.08.2007 23:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí