Sváteční

Sváteční

Anotace: Po spoustě archivních kousků zas jednou čerstvá novinka...Napsáno před hodinou a půl :-)

Vidím v listu z kalendáře
Matný obrys tvojí tváře,
Náhle cítím čím dál víc,
Že květy mých slunečnic
Se pokořeně k zemi sklápí
A lidi – ty kytky trápí.

Cožpak se dnes neprobudí
Bubeník v mé těsné hrudi?
Přelepený leukoplastí
Cítí se být zavřen v pasti
a zlomenou má paličku
- nechce a prý nebude hrát
Mou sváteční písničku.

Tak budiž mu již odpuštěno,
Že pro tebe, ach krásná ženo,
Pozapomněl písně všední
A čeká zda se nerozední
A slunečnice rozkvetou
Vždyť vidí, ach krásná ženo,
V kalendáři tvoje jméno
Co bylo dřív textem písně
A teď je tečkou za větou.
Autor Niktor, 14.08.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc, moc, moc pekny a zajimavy... libi se mi to ;)je to takovi.. neobycejny, nezny... a prece to hodne vyjadri

14.08.2007 18:45:00 | Vell

ježiši kriste, to je úžasný, úplně mi to vyrazilo dech, jen na to nevěřícně koukám..Skvělý...

14.08.2007 11:25:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí