Prosím

Prosím

Anotace: Báseň pro člověka, který mi ublížil, jak nejvíc to šlo...

V ruce držím odkazy vzpomínek na nás
na všechno krásné a něžné
na chvíle touhy, kdy se nám třásl hlas
na dobu, kdy jeden tu byl pro druhého
ruku v ruce zastavili jsme čas
Ach lásko moje, kde se to všechno podělo?
teď, každý na jednom břehu
na křehkém mostě, který se tříští
já držím tvou ruku, však už bez síly
snažím se poskládat kousíčky nás, co se rozbily
Však střepy drásají mou kůži
a v duši mám jenom strach
že opustíš mne a já budu sama
se srdcem od krve topit se ve vlnách
Ach lásko moje, co jsme to udělali?
Chceš mě vůbec ještě někdy obejmout?
Slzy mi smáčejí papír, mažou mi písmenka
však mou bolest nezpraví jediná kapinka.
Buď zase tak milý jako dřív
říkej mi zlatíčko, mám tě rád
Bude to ještě někdy takové?
Můžu jen doufat, že snad
Prosím, neopouštěj mě...
Prosím
Autor Nessy, 14.08.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tvoja bolest je tak silná, že si to proste vypľula, priamo,úprimne, bez príkras... ale vyvolala vo mne súcit s tebou..a o tom basne su- vyvolat pocit v niekom druhom...drž sa

14.08.2007 11:05:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí