"Věřím ti"

"Věřím ti"

Anotace: Jsem to protivný děcko,/ co nepřestává milovat svoje hračky,/a schovává je za nachovou mříží/ svého bolavého srdce./

Víš jsem
ta dívka,
co ti podala ruku,
když jsi jí chtěl.

Jsem ta dívka,
který si řek,
jak moc je krásná
a divil ses sám sobě.

Jsem ta malá holka,
co jsi jí miloval
/možná jednou doopravdy/
a zvednul ze země,
když upadla.

Jsem to protivný děcko,
co nepřestává milovat svoje hračky,
a schovává je za nachovou mříží
svého bolavého srdce.

Jsem to děvče,
co ti každej polibek věnovalo,
/a nikomu jinýmu/
a šlo s tebou tam,
kam jsi chtěl.

Jsem ta naivní puberťačka,
co si myslela,
že když ti dá svou lásku
ty jí neopustíš,
nebudeš jí lhát
a čekat na její slova:
"Věřím ti"
a v tu chvíli ji zradit.
Autor Vell, 14.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi te lito...

14.08.2007 14:04:00 | Gabriel - Sinóda

Hezky vyjádřeno

14.08.2007 12:42:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí