Prchavý okamžik

Prchavý okamžik

Anotace: ...co trvá věčně (?!)

Pro těch pár chvil,
kdy jsme spolu,
pro ten prchavý okamžik,
kdy jdeme nahoru a nepadáme dolů...
Tak už jen pro TO je krásné žít
a nechat se unášet na vlnách sladkých lží...

Lžeme si do očí, o tom, že navždy...
Nikdo z nás to neskončí,
tak bloudíme,
křičíme do tmy,
voláme do ticha...
Žádný nás neslyší,
hledáme oporu,
prosíme o radu...
Je tma...
je ticho...
prázdno...a...nikdo tu...
Autor Aniba, 10.05.2005
Přečteno 569x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí