andělovi

andělovi

Anotace: ..

Oči mám pro ty tvé,
Modré, průzračné,
Pro ty, co se nezavírají,
A pohledem mě líbají..

Chci naslouchat tvého hlasu,
A vnímat tu krásu,
Když povídáš, jak mě miluješ,
A já už vím, že v mém srdci kraluješ..

Dotýkají se mé studené ruce tebe,
A ty utíkáš, jak Tě to zebe,
Sluncem se prolínáš,
A s odrazy z něj na mě usmíváš.

Cítím tvou zaslepující vůni,
Když jdeme spolu, vodou, tůní,
Hladíš mě po vlasech s tužbou, co se třese,
Miluj mě, kráčíc po lese.

Ale ty nevíš, že k mému snění už vlastně patříš…
Autor forever, 14.08.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Častokrát se pouhé snění
ve skutečnost snadno změní,
nebuď jako Margita,
nehaž flintu do žita..hi

Byla jsi tak smutná a opuštěná, dám sto...

15.08.2007 20:01:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí