pro miláška:)

pro miláška:)

Anotace: pro moje miminko co mi nevěří:(

Ležím a nevím co psát,
protože, tys mě naučil milovat.

Bojím se, že už trápíš se semnou
proč musíme právě procházet nocí temnou?

Lásko, trápí mě že hádáme se,
a bojím se že rozejdem se.

Ty už nevěříš slovům mým,
ale proč vždyď už nejsem s jiným.

Každý dělá hlouposti,
já však trpím z blbosti.

Blbosti co jsem předtím provedla...

Tobě to však asi jedno je,
mě však, ale zůstává ta naděje.

Doufám, že už mi konečně uvěříš,
slibuji už se nespálíš.

Bolí mě srdce když na to myslím,
chci jenom tebe a tosi nerozmyslím.

Milovat tě budu stále,
i kdby slunce se zdálo malé...

Miluji tě lásko tak mi prosím věř!!!
Autor AnakondaX, 14.08.2007
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí