špetka

špetka

Anotace: ...krásných vzpomínek...

Voňavá slova,
balená
do lístků okvětních,

šeptaná touha,
krojená
obzorem se zlatavým,

nádherné
mihotání křídel,
v jejichž mávání
je slyšet smích,

s dechem
zatajeným v hrdle,
tiše opakuji
něžná "smím?"

krajinou
navštívenou slunkem,
celou noc jsem putoval,

po vrcholcích strmých
i v úrodném údolí,

rád bych v sobě
každou špetku,
navěky si zachoval,

myslím,
že mi to Bůh jistě,
v moudrosti své dovolí...
Autor chalcedon, 14.08.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné, líbí se mi.

15.08.2007 00:31:00 | Psavec

...Tak ať ty vzpomínky nikdy nevyblednou...!

14.08.2007 21:52:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí