pro tebe

pro tebe

Anotace: to co nyní jest, zítra jen vzpomínkou zůstane, užij života

Sen pln pocitů, přál jsem si abys byla tu,
v noční obloze vidím tvojí tvář,
jenž dotykem pohladil bych ji,
neznalosti tvých křivek, ztratil jsem vše i pláč.
Slza padá k zemi, kde do roucha ukrytě skrýváš svůj bol,
tvá víra se mění, nečekej na porozumění, které není v tobě.
S pocitem štěstí jsem otevřel oči do dnešního dne,
zahalen do tmy, hledám dívku svých snů, ptám se kde jsi?!
Prázdnota v srdci tvém labyrintem v duši se procházím,
obava z lásky rozdýchám z paprsků,plamínek pro tebe, k pocitům do sebe,
rozbiji přátelství, slzami vzpřímeně, stečou pak do moře, jsou sestry souzněné...
s hvězdami s měsícem s tvou tváři nasycen,
nebýt šlapkou,jen královnou krásy,
ten sen se mi splnil,nebyl správný asi…..
Zas běžím za tvým stínem zmateně hledám cestu ven
nechci už nikdy byt spjat s tvým klínem
bdím či zdá se mi sen?
Jsi krásná dívka, děvče milé,
dopřej mi dneska rozkošné chvíle.
Autor Rbb, 15.08.2007
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, tak jsem se hodně zamyslela, hodně jsi mi připomněl ... více raději neprozradím.

21.08.2007 17:28:00 | NikitaNikaT.

moc hezký

15.08.2007 16:41:00 | Eviah

Co dodat. Velmi přímočaré. Kéž by muži vždy byli tak upřímní.Hezký

15.08.2007 10:36:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí