Bezejmená

Bezejmená

Anotace: Přečtěte si to ejdřív celý a pak každý zvlášť (myslim lomítka :) a obyčejný)

Víš musím ti něco říct,
/chtěl říct slovo?/
jak moc jsem si přála
(tam pod střechou stála)
abys řek to jediné
/neviné/
NE.
Ale ty jsi musel poznamenat
/to pro co jsi musel slova hledat/
co když zapomenout nechci?
/každá duše, všichni jsme tak lechcí/
a mě bylo do breku, jen pro to ANO.
/Chtěls mi hodit záchraný lano/
Přála jsem si tě mít
/Ano chtít/
a zároveň na všechno zapomenout
/na zem si kleknout?/
nech moje oči zhasnout, nač svítit?
/tvýho lana se chytit?/
slíbils mi to.
/udělám to?/
A sliby se maj plnit, nevíš?
/Najednou to všechno měníš/
že prý zapomenout nejde
/konejšíš mě:"ono to přejde/
Slovy: miluji tě lásko
/moje krásko"/
si všechno zkazil.
Autor Vell, 15.08.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělý nápad, jak už tady někdo říkal! :) Prostě někdo chce jenom ,,krásně,, zapomenout a..ten člověk ti všechno zkazí tím, že ti všechno připomene a řekne: Miluji tě!
Fakt krása! :)

10.09.2007 21:03:00 | Kira Haulie

:) pěkně napsané...

15.08.2007 18:49:00 | Severka

skvělý nápad..

15.08.2007 13:28:00 | Nemůžu zapomenout

Nádherný - dohormady i zvlášť

15.08.2007 10:34:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí