Autobusová láska

Autobusová láska

Anotace: Pár veršů,které mě napadly,když jsem hledala spoj...

Zeptala jsem se tě na jízdní řád.
Jakouže mám zvolit trasu...
Abys mě měl trochu rád
a objevil tu "vnitřní krásu".

Ptala jsem se na spoj i čas,
už jsem chtěla k cíli.
Trápil mě už srdce hlas
- obtěžoval mě svou pílí.

Dlouho stojím, jsem na nádraží,
odjet se mi nedaří.
Kolem ramen chci tvou paži
a tvé rty cítit na tváři.

Tak odpovězte "ctěný pane"...
To čekání mě trýzní.
Doufám,že se něco stane...
A já budou tvojí příští.

Řekl jsi:"Jede to 10:15."
Já řekla strohé děkuji,
ze kterého nešlo poznat,
že tě tajně miluji...
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příznačná přezdívka, Stavitel mostů přes Rubikon... pilíře by byly...hi

22.08.2007 22:16:00 | zzlatý

Stavitelko, další pěkný pilířek /*

15.08.2007 20:13:00 | Rybí_kost

Četl jsem s nadšením některé Tvé básně...

15.08.2007 18:43:00 | Bíša

super

15.08.2007 18:04:00 | blue

Pozor na přestupní stanice

Krásná

15.08.2007 16:55:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí