Tvá

Tvá

Anotace: Nekonečná....

Zastav se na chvíli...Pohleď do očí mých
Podej mi ruku svou...Chci cítit bezpečí
Netrhej květinu...Ať neuvadne jako láska
Neptej se osudu...Zda budu Tvá vyhraná sázka
Šeptej slova potichu...Ať vím že jsou jen má
Já ti lásko dokážu,že jsem Nekonečná.........
................................................
................................................
Tvá...
Autor Kett, 10.05.2005
Přečteno 1927x
Tipy 4
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí