Obraz

Obraz

Anotace: ... tento se nekreslil na plátno

Mé srdce pro mne plátnem bylo,
a počal jsem malovat,
tím začlo vznikat moje dílo,
a mysl moje čarovat.

Já kreslil dlouze,
snad celé dny,
dal jsem křídla svojí touze,
a nechal tvořit svoje sny.

Pak jsem obraz hotov vztyčil,
a já byl s dílem spokojen,
tucet štětců já na něj zničil,
však usínal jsem ukojen.

Já žil s obrazem na srdci,
a skládal slunci sonety,
proto chceš-li, vzpomeň si,
... tím obrazem jsi byla Ty.
Autor Zweiblumen, 16.08.2007
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Kšanda :), Overkill, Nessy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek básně mě úplně oslnil.Jen tak dál.

23.05.2008 22:06:00 | Kšanda :)

Krasny obraz , lasky .

17.08.2007 17:01:00 | carodejka

Moc hezká!!!

16.08.2007 09:48:00 | lucidi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí