Jeho poslední já

Jeho poslední já

Anotace: Vím všechno, co ty ani neutušíš...

Já vím
Zazpíváš první sloku a hrdlo se ti stáhne
Já vím
Na chvíli ji opustíš a v noci ti zahne

Já vím
Že mě musíš bít kvůli radosti
Já vím
Kde se stala chyba v mojí hrdosti

Já vím
Nikdy ses neptal na mou minulost
Já vím
Dusíš v sobě jeho i svoji zlost

Já vím
Kdy padne další krvavá rána
Já vím
S tebou budu zůstávat stále jen sama
Autor Christel, 16.08.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí