....:::: Ruku v ruce ::::....

....:::: Ruku v ruce ::::....

Anotace: ...pro moji lásku... :P [23.02]

Ruka ruku svírá, bojí se samoty,
tím parkem jdeme jenom já a ty.
Držím tvou ruku a ty držíš mou,
jdeme, jak zamilovaní jdou.

Směješ se a já se rozplývám nad tvým smíchem,
když však mlčíš, rozplývám se nad společným tichem.
Dívám se ti do očí a vidím krásu hvězd,
při tom chci tě dál parkem vést.
Chci s tebou jít až na konec světa,
ať s tebou můžu být.
Jestli nebude vyřčena ta věta,
nemůžu dál žít.

Miluju tě a chci jen s tebou být.
Chci s tebou pohár lásky do dna pít.
Chci ti šeptat do ouška,
jak si krásná, miloučká.

Miluju tě,
dneska to bylo krásný.
Autor deSolAxe, 10.05.2005
Přečteno 1736x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí