Dlouhý čas

Dlouhý čas

Anotace: Básen je o pauze,při které mojí lásku neuvidim a neuslyším.

Dlouhý čas
,,Už nastala ta pauza ten dlouhý čas
Dlouho mým uchem neprojde tvůj hlas
Tvůj pohled mé oči na chvíli ztratí
Naděje je, že se zas vrátí
Tvůj sladký úsměv, který mému srdci radost dá
Na chvíli někam jinam přesedlá
Nejradši bych tvůj úsměv a tou tvář viděla neustále
Myslím na tebe všude stále
Autor hedvička, 16.08.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí