číst tak z knihy Tvého těla...

číst tak z knihy Tvého těla...

Anotace: S láskou to už tak chodí, milujete někoho a čekáte na jeho lásku, víte, že dokážete čekat dlouho, ale pak..nemůžete už přijímat s vědomím, že nejste milováni... http://www.youtube.com/watch?v=azIPbqknsfk moje rozloučení....

Hvězdičky kdysi šeptávali do tmy,
že nejen naše rty se láskou pojí,
já toužila v srdci mít někoho,
komu dala bych duši moji...

Mé srdce měnilo se v pochodeň,
A zář z něj tryskajíc odrážela se v nebe,
Dva milence zavalila lásky povodeň,
Já milovala Tebe...

Hořela jsem Tvým plamenem,
A četla z knihy Tvého těla,
Mé srdce vedle Tvého s kamenem,
Která jsem i navzdory tomu chtěla

Já stála bych proti světu,
Já šla bych život svůj v sázku dát,
Kdybys na minutku měl mne čistě rád...

Má síla mizí však s Tvými slovy,
Z pochodně již zbyl jen plamínek,,,
Tebe nenahradil by nikdo nový,
Já stírám si z Tváře slz malý pramínek....

V knize já toužila si přečíst,
Že líbáš mě z lásky jen,
Však nemožný to byl sen...
Autor říkali mi princezno, 16.08.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stava se to casto a ne jen divkam..... At uz se to stane komukoliv nikdy to neni k smichu.....bohuzel bohudik

19.08.2007 09:18:00 | UNDEAD

Naprosto chápu

16.08.2007 22:36:00 | MoniqH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí