Není tu nikdo

Není tu nikdo

Anotace: ...i to se někdy stane...

Rozsviťte světla,
začněte hrát,
není tu nic,
čeho bych se mohla bát!

Není tu nikdo,
kdo by měl o mě strach...
Zní to smutně, ale je to tak.

Otevřte okna dokořán,
ať můžu skočit,
není tu nikdo,
s kým bych se musela loučit.

Nalijte mi, piji až do dna,
život se zastavil
a teď už jen kulhá.
Nechtějte být mými přáteli,
neumím být už hodná...
Autor Kariš, 16.08.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto chápu...

16.08.2007 22:38:00 | MoniqH

Ne, neskákej...a radši se ještě jednou rozhlédni...vždycky tu pro nás někdo je, kdo nám podá ruku...

16.08.2007 20:51:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí