Vzkaz pro mého muže

Vzkaz pro mého muže

Anotace: Jak to jen říct...po 15 letech manželství, zbývá snad něco víc ?

Ráda bych Ti něco napsala.
Ale nemám v sobě nic.
Něco, co Ti láska vzkázala.
Vyju jak zvíře na Měsíc.

Kde to v sobě hledat mám,
strašně jsme se vzdálili.
Každý jsme tu spolu sám,
a nikdy jsme spolu nebyli.

Hrajem každý za sebe,
tvář svou jenom neztratit.
V utkáních bez vítěze,
jak druhého zatratit.

Slova jako údery,
co Ti posílám,
odráží Tvé mlčení,
vrazilo mi mnoho ran.

Jeden si je druhým jist,
najde ho, kde včera byl.
Strašnější než nenávist,
je vztah, který nemá cíl.

Vždyť mě vůbec neznáš,
jistý sám sebou.
Ani o to nestojíš,
a mě ruce zebou.

Proč se starám, jak vypadám,
na co je to ? K čemu ?
Ty se koukni do zrcadla,
má to vůbec cenu ?

Ani nevím po čem toužím.
Po vášni a něze ?
Jako stín se často ploužím.
Boj bez vítěze.
Autor spare, 16.08.2007
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Manon.H, drsnosrstej kokršpaněl, akneliam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...hodně srdeční záležitost...
díky, napsala jsi to úplně přesně...

04.01.2008 11:38:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí