Nenávidím

Nenávidím

Anotace: ...

Nenávidím tvoji vůni,
ten pocit ve tvé náruči,
Nenávidím tvoje oči,
ten pohled, co mne zaskočí.
Nenávidím písně tvoje,
tvůj hlas, co zní tak krásně,
nenávidím tvoje ústa,
vzpomínku, jak četls básně.
Nenávidím tebe,
to, jak ráda tě mám,
nenávidím vědomí,
že ty mne znáš a já tě znám.

Sakra, vždyť víš, co tím chci říct…
asi mám tě ráda víc,
než chtěla jsem kdy mít
a ve lži se snažím žít….
Autor Temeraire, 16.08.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky si takhle už půl roku lžu. vím jaký to je.
drž se, holka! =)

24.08.2007 02:02:00 | Ágnes

Veď Ty si zamilovaná
ako divá mačka...
okrem iného...

21.08.2007 00:47:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí