Neplač...

Neplač...

Anotace: ...

Neplač
Nemeň lásku na slzy,
Aj keď ťa život omrzí,
A inej cesty niet.

Neplač
Nemeň nádej na kvapky soli,
Viem, že ťa to veľmi bolí,
A strácaš vlastný svet.

Neplač
Nemeň šťastie za smútok,
Aj keď išlo o priamy útok,
Na tvoj kvet.

Neplač
Nemeň život za čierne nič,
Len z plných pľúc na mňa zakrič,
Rada ti dám môj svet.
Autor maliska, 17.08.2007
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, Ria
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí