Letní láska

Letní láska

Anotace: ...a konec prázdnin

Tvé krásně zelené oči...nezapomenu
Tvé vřelé dotyky...uchovám v sobě
Tvé krásné řeči...nechám si pro sebe
Naše schůzky...nikdy nevymažu z paměti
Krásně prosluněné dny s Tebou...budu pořád vzpomínat
Vůně lesa, slunce a prázdnin..Ty a Tvá láska...navždy v mém srdci

Vzpomínat budu
Až se zimou klepat budu,
jak krásně jsi mě hřál,
a letní láskou ke mně vzplál
Nikdy nezapomenu na Tebe
A v létě...v létě se zas sejdeme.
Autor Michelle.cz, 31.08.2004
Přečteno 862x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí