Sama...

Sama...

Anotace: no.. asi je to trochu divný.. asi trochu víc... ale sou to moje pocity no..

Sedim tu sama
Sama v prázdném pokoji
Jako smutná dáma
v cele.. na doživotí..

A myslím na tebe
vlastně ne.. na vás
Pozoruji temné nebe
A přemýšlim nahlas

Mám tě ráda, nemám tě ráda?
Máš mě rád, nemáš mě rád?
Kolik lidí v životě mi už ukázalo záda?
Nakonec vždy zbyde jen kamarád...

A jseš ty tím kamarádem?
U koho svému srdci ulevím?
Nejseš! A tím pádem
Se ti asi nikdy nesvěřím..

Nesvěřím se do tvých rukou, a to doslova
Odolám.. nepodlehnu.. budu statečná...
Autor Jůlinka, 18.08.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký Julčo... :)

08.02.2008 17:52:00 | Justýnka

hezké, hlavně vydržet a odolat ;)

18.08.2007 22:40:00 | night.rainbow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí