Chybíš mi, chybím Ti??

Chybíš mi, chybím Ti??

Anotace: .............

Chybíš mi jak telefonu nová čísla.
Chybíš mi jak uchu náušnice.
Chybíš mi jak bláznovo prášky na pocuchaný nervy.

Chybím Ti jak veverce oříšky?
Chybím Ti jak glóbusu mapa světa?
Chybím Ti jak autobusákovi pasažéři?

Chybím Ti vlastně vůbec?
Autor Marylin, 19.08.2007
Přečteno 658x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí