Trny

Trny

Anotace: Trny se skrývají v mém srdci a na chvilku se vždy objeví, ale nechají vždy po sobě stopy na dlouhý čas.

Trny
,,Vidím tě všude kudy chodím
Bolí mě srdce, jako když ho trny brodím
Každá má slza trpí sama za sebe
Slza mi teče po mé tváři
A můj úsměv přestane hned zářit
Rozšklebí se moje koutky do obou stran
A mým pláčem se chvějí sem a tam
Ty jsi má podpora a jsi láska, která mi chybí
Ty jsi ten muž, který je nej, a proto se mi líbí
Jsi člověk, který mě a mé srdce očaroval
Kéž by ses ty do mě také zamiloval“
Autor hedvička, 19.08.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí