...tak s ním jsem skončila!...

...tak s ním jsem skončila!...

Anotace: Tohle je taková menší "básnička" o mém bývalém příteli

Pamatuju si, jak jsem ti věřila,
pamatuju si, jak jsem se těšila,
na tvé oči, co mě sledují,
na tvá ústa, co mě líbají,
na tvé ruce, co se mě dotýkají,
na tvá slova, co mě uklidňují.

Myslela jsem, že budeš mě milovat,
myslela jsem, že nebudeš nikdy litovat,
toho, že jsme spolu byli,
toho, že jsme se milovali,
toho, že jsme si rozumněli,
toho, že jsme blízko si byli.

Dnes chci zapomenout na to tvé "miluji",
dnes chci zapomenout na to tvé "lituji",
bylo dost probrečených nocí,
bylo dost promarněných srdcí,
bylo dost lži a ponížení,
bylo dost bolesti a ublížení.

Vím, co jsi zač teď,
vím, co jsi pro mé srdce-sněť!

Nechci tě už dále vidět,
ani snášet,
ani slyšet,
ani ke mně kráčet.

Sbohem
Autor Markul, 20.08.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

když se zamyslim že tohle je vlastně o mě tak se mi ani nechce věřit že sem tě donutil tohle napsat mrzí mě co se stalo...

21.08.2007 08:36:00 | The-Cage

Přesně tak. Cítím to zklamání, vztek a není těžký se s tim zžít. Vůbec ne a v tom je báseň krásně jednoduchá. Atmosférově super. Výhoda, když člověk píše o sobě... A zpracování? Rýmy pěkně zapadaj. Když si to přečtu, zní to moc hezky.
Dohromady teda stovka :)

21.08.2007 01:07:00 | Darkspace

hodne emotivní ;)

20.08.2007 01:06:00 | Angee Withwings

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí