Hvezdy

Hvezdy

Anotace: Ve Tvém spánku

Pokaždé když usínáš
a svoje oči únavou přivíráš,
schoulená ve svém světě,
já ve tmě k Tobě přicházím,
zlehounka tě políbím a vlasy Ti jemě pohladím.
Zašeptám, už jsem u Tebe.

Diamantové hvězdy nad Tebou, ránem vychladnou
a září nad Tvým spánkem v moři myšlenek
a než usneš, vím, že mě u sebe cítit chceš.
Ale hvězdy nad ránem lžou.
Noc ztrácí svoje kouzla, slova ztrácí svoji moc,
když končí svítáním.

Já přijdu v Tvých sníčkách zítra v noci zase,
budu u Tebe stát, nebo Tě objímat
a pořád Ti šeptat,
Jsi jen moje.
Lásko!
Lásko moje ...
Aby jsi věděla, že Tě nemohu přestat nikdy milovat.
Autor Megalo'R, 20.08.2007
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásně lehké a dojemné veršíky... a krásné snění...

01.08.2008 04:09:00 | Caracol

Moc pěkně jsi to napsal.

10.09.2007 19:15:00 | Psavec

Moc hezké.Ale nemohou lhát ani hvězdy.Ti by nebyla čistá láska.

10.09.2007 02:24:00 | s.e.n

líbí se... hlavně konec a prostředek

04.09.2007 12:59:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí