Vidím Tě v plamenu svíčky

Vidím Tě v plamenu svíčky

Anotace: Takový můj sen...trošku zapeklitý, ale vím, že to co cítím je v srdci a je to pravé...ač vím, že s ním nemůžu být http://www.youtube.com/watch?v=azIPbqknsfk o nás dvou..rozloučení....

Tvé dlaně v plamenu svíčky já sledujíc tiše,
V dlaních podáváš mi lásku a něhu,
Tvé srdce červenou nitkou mi píše,
Jak miluješ mě a hoříš na zledovatělém sněhu

Vystupujíc z plamenu svíčky,
Snad nevidíš co se děje za mými líčky,
Červenám se a ty mě dotýkáš a hladíš mou tvář,
V cestě k polibku svítí nám měsíční zář...

Nechci se už bránit nástrahám lásky Tvé...
Oddávám se Ti beze zbraní...
Nešetři, když bereš z lásky mé...
Nešetři, ač víš, že mé srdce se o Tvé trny zraní

Miluješ se se mnou na pobřeží,
Miluješ se se mnou v záři nebe
Pochop, že nelíbala bych Tě,
Kdybych nemilovala jen Tebe...

Líbej mě dál a nepřestávej snad...
Ach bože, jen at‘ nepřijde ted´pád...
Ne ztrácíš se mi...nevidím Tě,
Lásko, neodcházej,
Mizíš v zapomnění
vše co bylo to už není,
však krásné dnes bylo to snění...

Otevírám oči v nichž zrcadlí se slzy,
Řekneš mi o rozchod již brzy...
Cítím to...
Autor říkali mi princezno, 20.08.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádhera..fakt se mi to mooc líbilo:)

20.08.2007 23:25:00 | Barbie_Incident

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí