Vábnička

Vábnička

Anotace: Proč nás vábí?

Proč chytají nás do sítí času ledabyle,
a pak vypouští po dvojicích s kroužky?

Naše další lety vymezují drahé šperky,
na nichž do zlata vyrytý je odchyt!

Proč důvěřivé ptáčky lákají a tóny vábí?
Otázky a odpovědi .. napoví nám ornitolog?

Zeptat jsem se kdysi chtěla pana Kverka,
je to ornitolog známý v našem Českém ráji.

Ten však učí, jak funguje to v přírodě,
pokaždé vypustí ptáčka jenom jednoho.
Autor Anny, 12.05.2005
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí