Puká mi srdce

Puká mi srdce

Anotace: :,(Opravdu mi snad bolestí pukne.Bože já ho tak pořád miluju:,(

Lásko moje vrať se ke mně,
nenech lásku zemřít ve mně.
Já nemohu dát se jinému,
tak nenech ublížit srdci zamilovanému.

Vždyť tak šíleně jsme se milovali,
zbytek života spolu jsme plánovali.
Tak nenech mou lásku stát za dveřmi tvými,
nenech ji žít jen nocmi proplakanými.

Copak láska není dar?
Copak si nevzpomínáš jak jsi mne miloval?
To nemůžeme dopustit,
takovou lásku opustit.

Vzpomeň si prosím,jak těžko jsme se svými stali,
kolik překážek jsme překonali,
kolik přání vyslovili,
než poprvé jsme spolu byli.

To sám víš, že nebyla náhoda,
osud to tak chtěl,
vím nebyla mezi námi je jedna neshoda
a v srdci zůstalo na stovky děr.

Jenže naše láska výjimečná,
nádherná, ty to víš.
Jen já věděla o čem sníš,
na co myslíš ,když bdíš.

Miláčku ,já vím že se nevrátíš,
vím, že ty se naším rozchodem netrápíš.

Já chci tě jen o něco poprosit,
už neříkej že jsem tě nemilovala,
že v srdci jsem tě nechtěla nosit,
že tebe jsem jen využívala.

Není to pravda, proč si to nalháváš?
Proč své nenávisti na oheň přidáváš?

Proč říkáš ,že jsem tě podvedla?
Ty víš, že to tak není,
Myslíš, že do tvých očích bych pohlédla?
A byla schopná lhaní?

Nikdy jsem tě nepodvedla, tak proč mi tak křivdíš?
Proč pořád tu nejšpinavější couru ve mne vidíš?

Proč lžeš jak jsem jen peníze chtěla?
Vždyť tak skromně jsem s tebou žila.

Proč lžeš, že jsem pořád někde pařila?
Vždyť jednou za půl roku jsem se bavit chodila.

Jak ,že romantická nejsem říct můžeš?
Vždyť já nosila jsem ti i růže.

Proč nevídíš, kolik jsem toho pro tebe udělala
Proč sakra nevidíš jak strašně jsem te MILOVALA!

Nehaň mojí lásku, prosím.Puká mi z toho srdce.:,(
Autor Piitulka, 20.08.2007
Přečteno 755x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy když něco končí, je to předzvěst že něco jiného začíná. Je krásné lásku poplakat a až slzy oschnou s radostí nový den přivítat.

26.10.2007 15:18:00 | J.Švihovský

krásně popsané ... až mi mrazí

20.08.2007 21:33:00 | JennyJay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí