Snad je to dobře

Snad je to dobře

Anotace: ... možná to tak mělo být

Jak o hladinu odraz,
měsíční luny záře.
Já nosil v srdci obraz,
obraz tvůj a tvé tváře.

Po pohledu tvých očí obou,
Můj život se změnil v let.
A pár chvil s tebou,
jako desettisíc let.

Však bylas lovec,
co chce stále víc.
Pak měl přijít konec,
a potom? - vůbec nic.

Na hlavu mi padá prach,
ruce spoutány jsou okovem.
Ticho, tma a strach,
jsou náhle mým domovem.

Slyším zvuky hmyzí,
a krysy hlady řvát.
Pro ně nejsem cizí,
oni mne chtějí milovat.

Možná to tak mělo být,
a možná také ne.
Vidím tvé tělo v slizu hnít,
a na dně ... srdce z kamene.
Autor Zweiblumen, 21.08.2007
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, mauvais-ange, blue, Nessy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký...a smutný :´(

28.01.2008 17:31:00 | mauvais-ange

zajímavé

21.12.2007 12:29:00 | blue

Jak o hladinu odraz,
měsíční luny záře.
Já nosil v srdci obraz,
obraz tvůj a tvé tváře.

Tohle se mi líbí nejvíc :) moc krásná básnička...

22.11.2007 19:33:00 | Nessy

nádhera..co bolí až dovnitř srdce

23.08.2007 15:02:00 | Filková

Krásné verše

21.08.2007 15:16:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí