Zabil jsi anděla

Zabil jsi anděla

Anotace: Kdo si přečte, pochopí...nebo možná ani ne???

Zabil jsi anděla
lží probodl mu srdce
nevěrou ho zadusil
on poprvé tohle nezakusil
tak proč jsi utrhl mu křídla?
Už jednou si je přišíval
měsíčním paprskem zpět
a tys pouta zas zpřetrhal
proč jsi mu neřekl těch pár vět?!
Místo toho mlčení
jakoby se nic nedělo
však i stěny mají uši
a mi tu už dýl něco nesedělo
Miluješ toho andílka?
Sice to povídáš
a já věřím ti snad
ale už navždy budeš jeho vrah
tak sis to přál?
Nedá nic najevo
statečnost bude hrát
však uvnitř sžírá ho jed
jeho srdíčko v bolesti
zamrzá na tvrdý led
Láska? Co je to?
Že chceš aby ten druhý šťastný byl
aby tě na ústa políbil
a věrnost svou ti navždy slíbil...
Tys zničil tohle vše!
Nevzkřísíš anděla
pořád mu totiž někdo lže!
Navěky bude krvácet
Nenávidím tě za to
NENÁVIDÍM!!!
...a přesto tolik miluju...
Autor Nessy, 21.08.2007
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

porozumněl jsem....moc pěkný!!!

21.08.2007 13:44:00 | zewlakk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí